واکسیناسیون کووید 19 دانشجویان دانشگاه
واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ضمن آرزوی سلامتی، پیرو ادامه اجرای طرح تکمیل واکسیناسیون دانشجویان عزیز، به اطلاع می رساند؛
کلیه دانشجویان (دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی در دوره های روزانه، نوبت دوم و مجازی) می توانند بر اساس برنامه زمان بندی شده به پردیس برق و کامپیوتر دانشگاه واقع در خیابان شریعتی، ضلع جنوب شرقی پل سیدخندان مراجعه نمایند.
🔸 روز سه شنبه 27 مهر؛ دانشجویان رشته  های برق، کامپیوتر، فیزیک، شیمی، هوافضا، ریاضی و دانشجویان مجازی از ساعت 8 الی 16
🔸 روز چهارشنبه 28 مهر؛ دانشجویان رشته های مکانیک، علم مواد، صنایع، عمران، نقشه برداری از ساعت 8 الی 16
🔸نکات مورد توجه:
1_ همراه داشتن کارت ملی الزامی می باشد
2- برای تزریق دوز دوم، همراه داشتن  کارت واکسیناسیون دوره اول الزامی می باشد.
3- در صورت داشتن هر گونه علائم مشکوک به کرونا از مراجعه جهت واکسیناسیون خودداری نموده و حداقل 6 هفته پس از بهبودی کامل، اقدام نمایید.
ملاحظه: با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه ها در کوتاه ترین زمان ممکن، به جهت اینکه در فرایند تحصیلی دانشجویان عزیز مشکل بوجود نیاید، خواهشمندیم در خصوص واکسیناسیون اهتمام جدی داشته باشند.
مرکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشگاه
تاریخ: