13فروردین ماه روز جهانی اوتیسم
روز 2 آوریل مصادف با سیزدهم فروردین که روز جهانی آگاهی از اوتیسم نامگذاری شده است، همراه با تمامی افراد جامعه به ویژه عزیزان دارای اختلال طیف اوتیسم و خانواده های گرامی آنها ارج می نهیم. هدف از انتخاب این نام اهمیت اطلاع رسانی و افزایش دانش جامعه از این اختلال عصبی رشدی است که به دنبال آن اهمیت شناخت به هنگام این اختلال،دسترسی به مراقبت های بهداشتی درمانی مطرح میگردد و این امر امروزه یکی از اصلی ترین و ضروری ترین برنامه ها و سیاست های نظام های بهداشتی در جهان و ازجمله در کشور عزیزمان ایران میباشد. طی دوسال گذشته پاندمی کووید 19 جوامع بشری را با محدودیتهای فروانی از جمله در کسب و کار، مشارکت اجتماعی، دسترسی به مراقبت های بهداشتی،درمانی، رفاهی و... مواجه نموده است. سالهاست که افراد دارای اوتیسم با بسیاری از این‌محدودیت ها و نابرابری ها مواجه بوده اند که با شیوع این بیماری همه گیر، این چالشها و موانع برای آنها چند برابر شده است.
تاریخ:
1401/01/13